logo loeileuk
             
home werkwijze thema's spelletjes spelregels prijzen contact
lijn

Hoe gaan we te werk

Bij aankomst op de gezellige feestlocatie staat alles al klaar. De melkkoe is gevuld met limonade. Zodra je de feestvierders hebt getransformeerd tot bijvoorbeeld piraat of Spaanse danseres (zie verder voor andere thema's), kun je beginnen met het vieren van het feestje. De gasten kunnen zich eerst op de vele stoere spellen storten, zoals muizenmepspel, ballonnen boerin, eitje vangen of rijden op speelgoedpaarden. Tussendoor even een glas limonade en dan weer verder met het mega memoryspel. Wil je geen feestje met verkleden, dan kun je er ook voor kiezen om ze een spoedcursus boer of boerin te laten volgen. Knoop ze een rode zakdoek om en ze komen thuis als volleerd koeienfluisteraar.

De mogelijkheid bestaat ook om een knutsel te maken. Versier bijvoorbeeld een cupcake of hoefijzer of knutsel een sleutel-/tassenhanger. Als extra kun je ook een echte Shetland pony laten komen om alle kinderen een rondje op te laten rijden, te borstelen of gewoon om lekker te knuffelen. Ook sminken behoort tot de mogelijkheden. Krijgen de piraten, danseressen en ander voetvolk trek van alle Hollandse spellen, dan kun je ervoor kiezen te blijven eten.

Als dan alle spellen gespeeld zijn, de buiken gevuld en de kinderen moe maar voldaan zijn, dan hoef je alleen de ruimte achter te laten zoals je het hebt aangetroffen. Een idealer feest bestaat niet! Wat je zelf verzorgt is de begeleiding, 1 volwassene per 5 kinderen. Alle overige zorg nemen wij uit handen.

Klik op uitnodiging of diploma om te downloaden en uit te printen.

Als je dan bij het wegrijden nog een keer achterom kijkt naar deze prachtige feestlocatie, dan loeien de koeien je na... zo leuk was het! LoeiLeuk!!!

LoeiLeuk!

 
 
 
  kreet
 
  Reyerscop 9b 3481 LD Harmelen 06 40587444 info@loeileuk.nl